Hoe is MAKE MY BAR ontstaan?

MAKEMYBAR is ontwikkeld door twee vrienden die een reep met een specifieke combinatie van ingrediënten zochten, maar die nergens kunnen vinden.

De repen die ze wél tegenkwamen bevatten stuk voor stuk toegevoegde suikers, lactose, glucose, dextrose, emulgator, verdikkingsmiddelen en bewerkte ingrediënten die behoorlijk wat invloed hadden op de consistentie en houdbaarheid.Oftewel: keiharde, niet al te gezonde repen die massaal in fabrieken worden geproduceerd.

Door ontelbaar veel repen te proeven en te testen wisten deze jongens wat ze wel en niet wilden. Daarop besloten ze om zelf de beste repen te maken.

Het resultaat: heerlijke repen, ambachtelijke wijze vervaardigd van enkel natuurlijke ingrediënten. Vegan, onbewerkt, raw en biologisch.En dat merk je. Omdat de repen van MAKEMYBAR geen hulpstoffen bevatten, zijn ze wat zachter van structuur en een stuk verser dan normale fabrieksrepen. Doordat deze repen uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaan, kan het voorkomen dat de ene reep nóg lekkerder is dan de andere. Een MAKEMYBAR laat je dus niet zomaar wekenlang in de kast liggen!

Na jarenlang onderzoek naar de optimale samenstelling van de ingrediënten en de beste milieuvriendelijke verpakking is het dan zover: iedereen kan vanaf nu bij MAKEMYBAR z’n eigen reep samenstellen. Op de website zie je bij elk ingrediënt dat je toevoegt welke voedingswaarden je reep zal bevatten.